In atentia membrilor nostri pescari

Stimati membri pescari,

Va anuntam ca am primit o adresa din partea A.N.P.A. (Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura) referitoare la organizarea si desfasurarea pescuitului recreativ sportiv in anul 2014.

Adresa este destinata Inspectoratului General al Politiei, Jandarmeriei Romana si Politiei de Frontiera si face referire la practicarea pescuitului sportiv in baza permisului de pescuit sportiv insotit de dovada achitarii taxei de autorizare (a chitantei ) sau a talonului de pensie, dupa caz. Totodata, pentru persoanele care nu poseda permis de pescuit sportiv dar care  au depus documentele si au achitat taxele corespunzatoare in vederea obtinerii acestuia, in adresa se mentioneaza faptul ca acestia pot practica pescuitul sportiv pana la primirea permiselor.

In aceeasi adresa se face referire la o Decizie data de Presedintele A.N.P.A (Decizia nr.101/04.03.2014). Intrucat nu am gasit-o postata pe site-ul dumnealor, am solicitat ANPA sa ne trimita aceasta decizie spre a o face cunoscuta si dumneavoastra.

Atasat la acest anunt veti gasi adresa mentionata, precum si H.G. nr.545/09.06.2010 privind organizarea, structura si functionarea Agentiei pentru Pescuit si Acvacultura, urmand ca in momentul primirii Deciziei nr.101/04.03.2014 sa o postam pe site.

Va reamintim, cu aceasta ocazie, de perioada de prohibitie a pescuitului sportiv, aceasta fiind de la 01 aprilie la 30 mai, inclusiv. De altfel, gasiti pe site la rubrica „Anunturi” Ordinul care reglementeaza acest aspect.

 

 Documente atasate anuntului


  1. Adresa ANPA privind conditiile de practicare a pescuitului sportiv in anul 2014.pdf
  2. H.G. nr.545 - 2010 privind organizarea A.N.P.A..doc
»Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova