Hotararea Consiliului A.J.V.P.S. Prahova nr.8 din 31 iulie 2018

HOTĂRÂREA NR.8 / 2018

Consiliul A.J.V.P.S. PRAHOVA,

Întrunit în Sedința ordinară din data 31 iulie 2018

 

HOTĂRĂȘTE:

 

            Art.1.  În vederea realizarii cotei de recolta la specia mistret în sezonul de vânătoare 2018-2019,  motivat de necesitatea extragerii cât mai urgente din teren a exemplarelor de mistret, tinand cont de riscul aparitiei focarului de pesta porcina, se stabileste o cotizatie suplimentara unica de 600 lei/ exemplar de mistret, valabilă în perioada 01-31 august 2018.

            Exemplarele de mistret achitate în luna august 2018 cu aceasta valoare se pot recolta numai în perioada 01 august – 15 septembrie 2018.

            Autorizația se va elibera în momentul achitarii cotizatiei suplimentare de 600 lei/exemplar de mistret și nerecoltarea acestora în perioada stabilită se face pe riscul vanatorilor, inclusiv în cazul aparitiei pestei porcine și în judetul Prahova.  Exemplarele nerecoltate pana la data de 15 septembrie  a.c. nu pot face obiectul unei alte autorizatii.

            Art.2. Se convoaca Adunarea generala a A.J.V.P.S. Prahova pentru data de 06 septembrie 2018.

            Art.3.  Pe luna august 2018 se vor premia paznicii de vânătoare cu suma de 50 lei net pentru fiecare exemplar de mistret împușcat din cota de recolta aprobata.

            Art.4. Având în vedere demisia domnului Vasile Gheorghe  din functiile detinute în organele de conducere ale A.J.V.P.S. Prahova, se vor organiza alegeri la Clubul Vanatorilor și Pescarilor Sportivi Urlati, pentru desemnarea unui nou membru în Comitetul clubului,  Consiliul asociatiei, președintele clubului, precum și pentru alegerea unui vicepreședinte.

            Art.5. Aproba valorificarea la pausal, cu vanatorii străini, a exemplarelor de caprior mascul care nu au putut fi valorificate pana acum în  sezonul de vânătoare 2018-2019, la suma de 350 Euro/exemplar, celelalte tarife rămânând neschimbate, respectiv :

            - Tariful de organizare pentru o zi de vanatoare /vanator  =125 euro.

             - Tariful pentru o piesa ranita si nerecuperata =100 euro.

             - Tariful pentru foc gresit =25 euro.

             - Tariful pentru preluarea carnii vanatului (fara tva , piesa eviscerata , in piele si fara craniu) = 2 euro/kg.

             - Tariful pentru preluarea pielii vanatului (cruda , proaspat jupuita)= 5 euro/kg.

            Toate tarifele includ TVA-ul.

            Art.6. Se stabileste convocarea Comisiei de modificare a Statutului A.J.V.P.S. Prahova, în vederea definitivarii propunerilor de modificare a acestuia mentionate la art.5 din Hotărârea Consiliului nr.2/2018, precum și a altora care vor fi considerate utile și pertinente, cum ar fi :

            - Cotizatia de membru vânător să fie achitata integral pana la data de 30 aprilie a fiecarui an;

- Analiza activitatii asociatiei să fie realizata pe sezon de vânătoare, fără nici o legătura cu Bilantul contabil depus la Administratia Financiara. Raportarile să se facă din punct de vedere statistic de la 01 mai la 30 aprilie a anului următor ;

            - Incheierea unui contract de management cu directorul asociatiei, cu prevederea clara a unor criterii de performanța și a obiectivelor de îndeplinit, precum si discutarea activitatii managerului atat in cadrul Consiliului cat si reconfirmarea in functie anual de catre Adunarea Generala la propunerea Consiliului.

            - Rediscutarea obligativitatii tragerii în poligon, precum și a perioadei de reprimire a membrilor vanatori care au încălcat prevederile statutare.

            Art.7. Se aproba cererea domnului Spanu Paul Mihail de reducere a cotizatiei de membru pe anul 2018 cu 50%.         

            La rugamintea grupei de vanatori, domnul Ionita Marius solicita reintoarcerea paznicului de vanatoare din concediul de creștere și îngrijire a copilului în vârsta de pana la 2 ani, domnul Tariceanu Marius Sorin,  pe fondul cinegetic nr.13 denumit Negoiesti.

 »Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova