Hotararea Consiliului A.J.V.P.S. Prahova nr.5 din data de 25.04.2018

HOTĂRÂREA NR.5 / 2018

Consiliul A.J.V.P.S. PRAHOVA,

Întrunit în Sedința extraordinară din data 25 aprilie 2018HOTĂRĂȘTE:Art.1. (1) Se va intocmi o adresa către I.P.J. Prahova - Serviciul Arme, Explozivi, Substante Periculoase, prin care se vor solicita clarificari privind situatia angajatilor noștri pentru care, prin Ordonanta Parchetului de pe lângă Judecatoria Ploiesti, s-a început urmarirea penala, în vederea stabilirii cu exactitate dacă aceștia își pot exercita în continuare functia de paznici înarmați și pentru a putea lua măsurile care se impun.

(2) Angajatului aflat în control judiciar, i se va suspenda contractul individual de munca, în conformitate cu prevederile art.52 lit.c^1) din Codul muncii, pentru o perioada de 30 de zile sau pana la ridicarea acestei măsuri, dacă ridicarea masurii controlului judiciar va fi dipusa mai devreme de aceasta perioada.

Art.2. La solicitarea domnului Morcovescu Cosntantin de compensare a sumelor achitate, aproba compensarea sumei totale de 1800 lei achitate de dumnealui și i se va răspunde în scris, propunandu-i-se doua variante :

- fie să se compenseze întreaga cotizatie pe anul 2018, în valoare de 1500 lei, rămânând o diferența de 300 lei ;

- fie să se compenseze jumătate din cotizatia aferenta anului 2018, respectiv suma de 750 lei și sa i se acorde autorizație de vânătoare individuala pentru recoltarea unui mistret, pentru suma de 1000 lei achitata cu titlu de cotizatie suplimentara în 26.10.2017, rămânând o diferența de 50 lei,

adresandu-i-se în același timp rugamintea de a se prezenta atunci când va fi convocat.

Art.3. La următoarea sedinta a Consiliului, vor fi convocati organizatorii de grupa implicați în cercetarea efectuata de Comisia de disciplina a A.J.V.P.S. Prahova și domnul Morcovescu Constantin Dragos.

Art.4. Aproba, în unanimitate, închiderea contului bancar deschis la BCR Ploiesti și imputerniceste pe domnul director, ing. Valeriu Bolgiu, sa semneze cererea de inchidere a contului sau orice fel de cereri, acte sau documente necesare, inclusiv pentru transferul banilor din acest cont în contul A.J.V.P.S. Prahova deschis la Banca Transilvania Ploiesti si sa efectueze demersurile necesare pentru aceasta.

Art.5. Aproba referatul intocmit de domnul inginer Petre Laurentiu privind casarea armei de vânătoare marca BREDA seria D41883 cal.22.

 

 »Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova