Hotararea Consiliului A.J.V.P.S. Prahova nr.5 din data de 11.08.2020 - sesiune on line

Hotararea sesiunii online nr. 5 a Consiliului AJVPS Prahova din 11.08.2020

Consiliul AJVPS Prahova in sesiune online hotaraste:

Art. 1. Proroga aplicarea prevederilor urmatoarelor articole din Hotărârea nr.6/08.07.2020: art. 1, art. 4, art. 5 și art. 6, al caror termen va începe sa curga sau se va relua la revenirea domnului ing. Valeriu Bolgiu din concediul pentru incapacitate temporara de munca.

Art. 2. Art.2 din Hotărârea Consiliului nr.6/08.07.2020 se modifica și se completeaza astfel: „Aproba efectuarea unei expertize financiar-contabile de către Comisia de cenzori, firma de contabilitate externalizata și sefa compartimentului financiar-contabilitate cu privire la prejudiciul financiar creat conform procesului-verbal nr. 1362/06.07.2020, cu termen de finalizare data de 20 august 2020.”

Art. 3.  Art.5. din Hotărârea Consiliului nr.6/08.07.2020 se modifica și se completeaza astfel: “(1)Pe durata de 60 de zile cat dureaza sanctiunea domnului ing. Valeriu Bolgiu, Consiliul mandateaza pe dl. Petre Laurentiu sa preia atributiile, cu toate prerogativele, functiei de director al A.J.V.P.S. Prahova, in conditiile prevazute de H.C. nr. 5/2020, Compartimentul de personal urmand a elabora fisa postului.(2) Se aproba o majorare a salariului domnului Petre Laurentiu cu 600 lei net/luna pentru aceasta perioada.”

Art. 4. Art.7 din din Hotărârea Consiliului nr.6/08.07.2020 se modifica și se completeaza astfel: “Pentru perioada in care domnul director este in concediu pentru incapacitate temporara de munca, precum si pentru perioada de 60 (saizeci) de zile cat dureaza sanctiunea domnului ing. Valeriu Bolgiu, se imputernicesc cu drept de semnatura in banci, respectiv Banca Transilvania dl. Petre Laurentiu – prima semnatura si dna Coman Magdalena – a doua semnatura- inclusiv pentru serviciul BT 24 (online), in aceeasi formula si cu aceleasi drepturi.”

Art. 5. In cazul in care se va prelungi situatia imposibilitatii utilizarii fondurilor din Banca Transilvania, motivat de platile ce urmeaza a fi facute in luna septembrie a.c., se vor face demersuri catre domnul ing. Valeriu Bolgiu pentru a transfera in contul deschis la Idea bank Ploiesti a sumelor necesare bunei desfasurari a activitatii asociatiei.»Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova