Hotararea Consiliului A.J.V.P.S. Prahova nr.1 din 23.01.2020

HOTĂRÂREA NR.1 / 2020

Consiliul A.J.V.P.S. PRAHOVA,

Întrunit în Sedința ordinară din data 23 ianuarie 2020

HOTĂRĂȘTE:Art.1. Se elimina obligativitatea intocmirii cererilor tip pentru eliberarea autorizatiilor individuale la toate speciile . Se voteaza cu 12 voturi pentru și 2 abtineri.

Art.2. Se aproba în unanimitate prevederile art.10 din Hotărârea Consiliului nr.9/2019 și se va completa Regulamentul de organizare și practicare a vanatorii cu textul aprobat, în felul urmator:

Referitor la asigurarea unei mai bune evidente a vanatului recoltat, pe autorizatiile in grup restrans se propun urmatoarele :

- paznicii de vanatoare vor creea folosind serviciul WhatsApp un grup de lucru cu toti vanatorii din grupa de pe fondul pe care il gospodaresc,

- la eliberarea autorizatiilor se vor comunica organizatorilor numerele de telefon ale paznicului de vanatoare pentru a-i fi comunicate prin SMS momentul in care se intra in teren, respectiv iese din teren,

- la intrarea, respectiv iesirea din terenul de vanatoare, organizatorul are obligatia sa anunte prin mesaj SMS sau WhatsApp paznicul de vanatoare,

- pentru o buna si operativa evidenta a cotelor de recolta extrase se propune reducerea perioadei de valabilitate a autorizatiilor in grup restrans la maximum 15 zile,

- nerespectarea acestor reguli va duce la sanctionarea celor vinovati cu suspendarea dreptului de practicare a vanatorii pentru o perioada de trei luni.

Art.3. Se voteaza in unanimitate punerea la dispozitie, in termen de o saptamana, a unui fiset metalic unde se vor pastra documentele Consiliului A.J.V.P.S. Prahova.

Art.4. Se aproba in unanimitate achizitionarea de procese-verbale de constatare a contraventiilor si aplicare a sanctiunilor in domeniul cinegetic, in vederea dotarii fiecarui paznic de vanatoare cu cate un carnet de procese-verbale, conform Ordinului nr.540/2009 pentru aprobarea modelului de proces-verbal de constatare a contravenţiilor şi aplicare a sancţiunilor în domeniul cinegetic, prevăzut de Legea vânătorii şi a protecţiei fondului

cinegetic nr. 407/2006.

Art.5. Se aproba casarea armei marca BERETTA, seria 166436, cal.12/2, proprietatea A.J.V.P.S. Prahova.

Art.6. Se aproba cererea doamnei Ispas Elena Mihaela, administrator al firmei SC GEROX MODA SRL de transfer a Contractului de inchiriere a spatiului din Ploiesti, str. Toma Caragiu nr.1 catre S.C.FINDME APTEX SRL, cu acelasi administrator.

Art.7. Se aproba trimiterea Balantei de verificare a A.J.V.P.S. Prahova catre A.G.V.P.S. din Romania.

Art.8. Se aproba premierea doamnei Neculai Silvia cu suma de 250 lei net, pentru intocmirea documentatiei pentru vanatoarea cu strainii.

Art.9. Nu se aproba cererea domnului Berceanu Sorin de a beneficia de reducere a cotizatiei de vanatoare.

Art.10. Se va prezenta , in termenul cel mai scurt, situatia valorilor reziduale pentru parcul de masini al A.J.V.P.S. Prahova, in vederea declansarii procedurii de preluare a Contractului de leasing pentru autoturismul Duster, nr.de inmatriculare B-50-VPP si a intocmirii antecontractelor de vanzare pentru celelalte autovehicule.

 

 Documente atasate anuntului


  1. Proces-verbal sedinta Consiliu 23.01.2020.pdf
  2. Regulament organizare si practicare vanatoare - AJVPS PH .doc
»Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova