Hotararea Consiliului A.J.V.P.S. Prahova din data de 16 februarie 2016

 

HOTĂRÂREA NR. 1 / 2016

 

CONSILIUL A.J.V.P.S. PRAHOVA,

întrunit în ședința ordinară

în data de 16 februarie 2016,

 

HOTĂRĂȘTE :

 

Art.1 Se modifică art.5 din Hotararea de Consiliu nr.9/15.12.2015 și va avea urmatorul continut:

(1) Se vor întocmi adrese către toți membrii vânători si se vor atenționa cei care nu au achitat cotizația restantă că mai pot plăti obligațiile statutare până la data de 30 decembrie 2015.

(2) Prin excepție de la alin.(1), membrii vanatori care nu au achitat cotizatia restanta si nu au fost exclusi din asociatie, pot achita integral sau in doua rate, cotizatia pe anul 2016 impreuna cu cotizatia de inscriere de 10 lei, ramanand in continuare membri activi ai AJVPS Prahova.

(3) Membrii vanatori care nu si-au achitat cotizatia la zi, vor fi exclusi printr-o Hotarare ulterioara.”

Art.2 Fiecare membru al Consiliului AJVPS Prahova va veni cu propuneri/solutii pentru cresterea surselor de venit, astfel incat sa fie acoperite majorarile de salarii de la 01.05.2016, astfel incat presiunea pe valorificarea vanatului sa se diminueze. Propunerile vor fi prezentate si sustinute cu prilejul sedintei de Consiliu, convocata special pentru acest subiect.

Art.3 Achizitionarea de extensie program WinMENTOR si echipamente, in vederea simplificarii birocratiei exagerate a ultimelor luni.

Art.4 Infiintarea unei camere de munitii (depozitare arme si munitii) la sediul Clubului Urlati.

Art.5 Atribuirea unei autorizatii individuale pentru recoltarea unui exemplar mistret mascul, vanat la panda in perioada admisa de lege, membrului vanator al AJVPS Prahova care aduce un nou membru vanator sau vanatorului nou inscris, care are cotizatia achitata integral. Aceasta autorizatie se va acorda o singura data, fie vanatorului vechi membru, fie vanatorului nou membru, prin buna lor intelegere.

Art.6 Membrii vanatori care vor participa sau candida la urmatoarele alegeri in asociatie (grupe, cluburi, Consiliu, Adunare Generala) vor avea drept de vot doar daca au cotizatia achitata la zi. Cu ocazia fiecarei sedinte, delegatul AJVPS Prahova va verifica situatia achitarii cotizatiei la zi pentru fiecare participant.

Art.7 Constituirea Comisiei formata din: dl Mihailescu Mircea, dl Crivat Stefan si dl Negoita Constantin, Comisie care va analiza situatia parcului auto existent in asociatie si va face propuneri pentru innoirea acestuia.»Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova