Anunt sedinta ordinara a Consiliului A.J.V.P.S. Prahova - 31 octombrie 2019

Stimati membri,

In virtutea prerogativelor conferite de Art 17 alin 1 din Statutul AJVPS Prahova, domnul presedinte dr.ing. Mircea Mihailescu convoaca sedinta ordinara de Consiliu pentru data de 31.10.2019, ora 17.00,  la Sala de consiliu de la sediul AJVPS Prahova cu urmatoarea Ordine de zi:
1) Prezentarea situatiei economico-financiare a AJVPS Ph la zi si anticipat pentru 31.12.2019 : propunerea Executivului pentru Bugetul pe anul 2020 in perspectiva extinderii focarelor de PPA, cu referire expresa la nivelul cotizatiilor de membru vanator si a cotizatiilor suplimentare pentru anul viitor in vederea prezentarii si aprobarii lor la Adunarea Generala din 21.11.2019.Prezentare facuta de Director AJVPS Ph.
2)Prezentarea de catre Comisia de cenzori a unei informari( conform Art23 alineat 2 din Statut)  privind exercitiul financiar al AJVPS Prahova de la precedentul Raport prezentat Adunarii Generale pana la zi ,cu referire directa la impactul financiar produs prin neaplicarea Hotararii de Consiliu nr3/2019 .Raspunde Comisia de cenzori si Directorul AJVPS Ph.
3)Prezentarea de catre directorul AJVPS Prahova a unui raport scris Consiliului,  urmand a fi prezentat si Adunarii Generale, privind modul in care au fost indeplinite obligatiile din contractele de gestionare incheiate in anul 2011 de AJVPS Prahova cu Autoritatea contractanta.
4)Discutarea propunerilor de modificare a Statutului AJVPS Prahova discutate in comisia juridica.Prezinta Vice-presedinte AGVPS Ph ing.Mirea Ion.
5) Prezentarea in vederea aprobarii a listei  membrilor vanatori ce urmeaza a fi exclusi conform Art 6 alineat 4(b) din Statutul AJVPS Prahova.Prezentare facuta de Director AJVPS Ph.
6)Propunere pentru Ordinea de zi a Adunarii generale din 21.11.2019.Prezinta Presedinte consiliu.
7)Probleme diverse»Citeste si celelalte anunturi destinate vanatorilor sau pescarilor din judetul Prahova

Prima pagina Evenimente Galerie foto Cluburi Legislatie Tarife si perioade Contact AJVPS Prahova